TDC Click taletidskort

TDC er Danmarks største mobil selskab og det er deres net som mange af de andre teleselskaber også bruger.
TDC har mange forskellige abonnementer hvor man på 3 af dem, kan fylde taletid på via internettet eller ved køb af skrabekort i butikker over hele landet.
TDC taletid kaldes Click. Click findes i 2 varianter plus et specielt til børn. Click Minut er mest til lange samtaler hvor man betaler pr. påbegyndt minut og Click Sekund er til korte samtaler hvor man betaler pr. påbegyndt sekund. Med Click betaler man ikke noget i abonnement, og man binder sig ikke til et fast minimumsforbrug.
Priserne på Click er som følger: Ved Click sekund koster det 70 øre pr. minut og Click minut 49 øre pr. minut. På alle 3 taletids abonnementer koster det 20 øre at sende en SMS og 2,50 kr. at sende en MMS.
Click giver en fuld kontrol, god dækning og adgang til alle TDC services. Man overfører penge til sin Click konto på nettet og løber dermed aldrig tør for taletid. Få ubegrænset musikdownload, som Click kunde med TDC PLAY. Beløbet på ens mobiltelefon kan også benyttes til at se tv på mobilen.
TDC tilbyder som sagt også et børneabonnement som kaldes MobilJunior. Det koster 80 øre pr. minut. TDC har på forhånd spærret for adgang til indholdstakserede tjenester, adgang til internet på mobilen og betalingsnumre. På den måde undgår man, at ens barn køber dyre ringetoner, eller surfer på internetsider, der er uegnede for børn.