Bibob taletidskort

BiBoB er et mobilselskab som fokuserer på enkel og billig mobiltelefoni. De er mest kendt for at have grundlagt mobilselskabet Telmore.
En startpakke med nyt nummer inkl. SIM-kort koster 89 kr. Derefter indsætter BiBoB 90 kr. i bonus over 6 mdr. Bonussen udløber efter de 6 mdr.

Der findes kun en form for abonnement hos BiBoB. Her er der ingen opkaldsafgift. SMS koster 8 øre og MMS koster 1 kr. Taletid koster 60 øre pr. minut døgnet rundt, uanset hvilket dansk net der ringes til. Afregningen sker pr. sekund. Oprettelse af Udlandstelefoni koster 69 kr.

Viderestilling koster 60 øre pr. gang og derefter 1,40 kr. pr. minut døgnet rundt. Også her sker afregningen pr. minut.
BiBoB tager et betalingsgebyr på 70 øre for optankning under 50 kr. samt 1,45 kr. ved optankning over 100 kr. Det er muligt at have 2 numre på samme SIM-kort, så man kan have både privat og erhvervs nummer på samme telefon. De kan dog ikke benyttes samtidigt. Det koster 79 kr. i oprettelse.

Hvis man skal købe en mobiltelefon til sine børn er BiBob et godt valg. De tilbyder en børnekonto, hvor man på forhånd kan bestemme det beløb der må bruges hver måned. Når beløbet er brugt, bliver telefonen kun lukket for udgående opkald og SMS, men man kan stadig ringe og sende SMS til nummeret. En børnekonto koster et månedligt beløb på 20 kr.